Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, instituţie publică de cultură cu profil de învăţământ artistic, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Brăila şi având o tradiţie de peste 70 de ani, invită doritorii de diferite vârste să se (re)înscrie în anul şcolar 2021-2022 la una sau mai multe discipline precum: ANSAMBLU CORAL; DANS POPULAR; CHITARĂ; PICTURĂ, GRAFICĂ DE ŞEVALET, ARTĂ DECORATIVĂ, ICONOGRAFIE; ACTORIE COPII ŞI ADOLESCENŢI; FOTOGRAFIE.

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila reprezintă o alternativă la învăţământul formal, cursurile fiind organizate în completarea acestuia, după aceeaşi structură a anului şcolar. Pot deveni cursanţi persoane de vârstă şcolară, cât şi adolescenţi şi adulţi, indiferent de pregătirea profesională, durata cursurilor fiind de 2 sau 3 ani, în funcţie de disciplină. În completarea duratei iniţiale a cursurilor se pot urma şi ani de specializare. La absolvire se eliberează diplomă.

(Re)înscrierile se pot face până pe 8 octombrie 2021, la sediul instituţiei, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0239/612104, pe e-mail [email protected] sau pe www.vespasianlungu.ro.

Locurile sunt limitate!

 

Sursa: Realitatea de Braila