Până în prezent, la nivelul judeţului Brăila, s-au înrolat în acest serviciu un număr de 12.434 utilizatori.
Până în prezent, la nivelul judeţului Brăila, s-au înrolat în acest serviciu un număr de 12.434 utilizatori.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul a 7 foști și actuali funcționari publici și un funcționar public cu statut special. Printre aceștia se află și un Inspector superior în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Brăila.

ANI a anunțat printr-un comunicat de presă din data de 28 februarie 2019, că a constatat starea de incompatibilitate în cazul a 7 foști și actuali funcționari publici și un funcționar public cu statut special. Astfel, Rodica Gologan, Inspector superior în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Brăila, a fost declarată în stare de incompatibilitate în perioada 01 ianuarie 2012 – 01 iunie 2015.

În această perioadă aceasta a deținut și exercitat simultan calitatea de funcționar public în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brăila, și funcția de cenzor al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Făurei, activitate remunerată care se află în legătură directă cu atribuțiile prevăzute în fișa postului, încălcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Funcţionarul public are dreptul de a contesta în instanţă decizia ANI.

Articolul precedentCinci brăileni au văzut moartea cu ochii în județul Vaslui
Articolul următorEvoluția Pestei Porcine Africane în județul Brăila la data de 28 februarie