Aseară, în jurul orei 18.00, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Brăila, a căzut într-un cămin de apă prevăzut cu capac de canalizare, de pe strada Rahovei.

Din nefericire, în urma incidentului, bărbatul a decedat. Pompierii sosiți la fața locului l-au scos pe acesta din canalizare, iar echipajul de SAJ Brăila, sosit la fața locului pentru a acorda primul ajutor, a constatat doar decesul bărbatului. Acesta ar fi dislocat capacul de canalizare pentru a opri reteaua de apă, urmând să execute o lucrare la locuința unei persoane din zonă, și ar fi căzut în cămin.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedent„Culisele statului paralel” | CARACATIȚA uriașă din Sănătate, MAFIA medicamentelor și cum rămân bolnavii fără tratament
Articolul următor”Legile Puterii”| Traian Băsescu despre ”coincidența” între închiderea marelui dosar EADS și numirea lui Kovesi în funcția de Procuror-Șef European