Joi după amiază, Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, s-a aflat într-o vizită în județul Brăila. Printre atribuțiile pe care le are secretarul de stat Țole este și Programul „Anghel Saligny”.

Domnul Țole a răspuns invitației pe care i-a făcut-o deputatul Alexandru Popa, și s-a întâlnit cu primarii liberali din județ, pentru a discuta elemente tehnice legate de implementarea Programului „Anghel Saligny”, însă s-au abordat și alte subiecte de interes pentru participanți, precum PNRR.

”Intenția mea a fost aceea ce a-i ajuta pe primari să obțină informații amănunțite din surse autorizate, astfel încât să le fie cât mai ușor să realizeze proiectele pentru care au obținut finanțare și totul să se deruleze cât mai rapid. Mi s-a părut o idee mai bună să îl invit la Brăila pe domnul Țole, care s-a arătat foarte deschis în a se întâlni cu primarii și a le da toate informațiile de care au nevoie aceștia, decât să se realizeze o comunicare telefonică sau prin adrese scrise între primării și minister.” a declarat Alexandru Popa. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAccident pe Calea Călărașilor din municipiul Brăila
Articolul următorCondamnat pentru tentativă de omor, condus la închisoare de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale