La sfârșitul anului trecut poliţişti de investigaţii criminale de la IPJ Buzău, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Transporturi Feroviare au identificat principalul bănuit în cazul unei tâlhării calificate, acesta un tânăr în vârstă de 24 de ani, din judeţul Brăila.

Fapta a fost sesizată Poliţiei în ziua de 27 decembrie 2020, de către persoana vătămată, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Ialomiţa.

Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 26 spre 27 decembrie 2020, brăileanul l-ar fi agresat pe bărbatul din Ialomița, în timp ce se afla în municipiul Buzău şi i-ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul a fost aproximat de către persoana vătămată la peste 7.000 de lei.

Tânărul din Brăila a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în ziua de 31 decembrie, în urma probatoriului administrat, judecătorii din Buzău au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

Articolul precedentPensiile din luna ianuarie vor ajunge la timp la pensionari
Articolul următorSăteni alungați din paradisul Apusenilor. Liniștea bătrânei Varvara, amenințată de industria minieră – VIDEO