Administrația locală a contribuit la îmbunătățirea utilajelor de salubrizare a societății ECO SA, societate care se află în subordinea Primăriei Brăila.

Astăzi au fost prezentate cele 3 mașini noi Iveco pentru colectarea gunoiului, o autospecială cu container de 20 tone și o mașină nouă Renault, dotată cu sărăriță nouă și sistem multifuncțional. Totodată au fost achiziționate 600 de pubele metalice zincate noi.

În paralel au venit și 600 de containere noi, unele dintre ele au capac și pedală, altele doar capac. Toate acele containere hidoase, care erau până în prezent pe sectorul ECO vor dispărea în cel mai scurt timp, urmând să fie înlocuite de aceste containere noi, pe care avem obligația, toți cetățenii Brăilei, să le păstrăm, la fel ca și angajații societății, să le întrețină în condiții foarte bune.

Urmează să fie lansată licitația și pentru achiziția unui tractor și încărcător frontal cu cuvă, pentru că este foarte necesar n zona de colectare a crengilor și frunzelor de pe sectorul acestei societăți”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

Edilul a profitat de ocazie să-i atace pe liberali, spunând că aceștia s-au opus proiectelor de investiții care vizează municipiul Brăila.

Dotările și curățenia se fac tot din banii noștri, din taxe și impozite locale. Aceste dotări au fost posibile prin votul consilierilor PSD, ALDE și PND. Din păcate consilierii unui partid care se pretinde de opoziție nu au votat bugetul în ultimii ani și s-au opus proiectelor de modernizare și investițiilor deoarece probabil consideră că dacă se opun și nu se face nimic în Brăila poate vor crește și ei în sondaje”, a adăugat Marian Dragomir.

 

 

 

Articolul precedentCătălin Boboc, despre bugetul de stat: ”Buget bazat pe indicatori umflați ca în raportările comuniste!”
Articolul următorAccident mortal pe raza comunei Cazasu