Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este convins că ”nu se mai poate” cu PSD la butoanele puterii. ”PSD e în continuare puternic înşurubat, vă invit să schimbaţi această stare de fapt”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis, la Brăila, la o reuniunea la care au participat 3.000 de membri PNL.

Știți care e diferența între mine și PSD? Pesediștii, de 30 ani încoace, au convingerea fermă că fără la ei la butoanele puterii în România nu se poate. Eu am convingerea fermă că cu ei la butoanele puterii nu se mai poate!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a declarat că învestirea Guvernului ”Ludovic I” din prima este o mare realizare, însă le-a transmis liberalilor că PSD este în continuare un adversar puternic.

Avem motive de optimism. PNL a câștigat alegerile europarlamentare. Eu am convocat un referendum și l-am câștigat cu atât de multe voturi că aproape nimeni nu i-a venit să creadă. 6,5 milioane de români au răspuns „DA!” pentru o justiție dreaptă în România. După care a trecut moțiunea de cenzură. După care, acum puțin timp, acum două zile a fost învestit, din prima, Guvernul Ludovic I. Și asta, dragii mei, este o mare realizare!”, a spus șeful statului.

”Dacă cineva își imaginează că PSD a dispărut sau dispare peste noapte, eroare. Nu va fi așa. Eu m-am luptat, voi v-ați luptat, și până acum, în acest an, am reușit. Dar PSD este în continuare aici. PSD este în continuare puternic înșurubat”, a avertizat Klaus Iohannis, care le-a spus liberalilor în adunarea de la Brăila că PSD este un adversar puternic în continuare și nu trebuie ca aceștia să își facă iluzii în acest sens.

Articolul precedentMinori depistați de polițiști și cercetați pentru furturi
Articolul următorCineva trebuie să răspundă pentru moartea Anei Maria! Protest în această seară, în fața Spitalului Județean