IPJ Brăila are în lucru peste 7200 dosare penale

IPJ Brăila are în lucru peste 7200 dosare penale
IPJ Brăila are în lucru peste 7200 dosare penale

În cadrul conferinței de presă organizate ieri la sediul IPJ Brăila, inspectorul șef Adrian Glugă a vorbit despre situația dosarelor din ultimele cazuri de infracțiuni majore înregistrate în Brăila. La această dată, IPJ Brăila are în lucru 3196 dosare penale cu autori cunoscuți și 4073 dosare penale cu autori necunoscuți. 

Astfel, Adrian Glugă a spus că, în cazul celor doi suspecți de furtul a circa 500.000 lei dintr-un autoturism în cartierul brăilean Lacu Dulce, aceștia se află în arest preventiv și că în acest caz a fost recuperată o parte importantă din suma reclamată a fi furată.

Când dosarul va fi finalizat cu propunere către Parchet și cercetările vor fi finalizate, atunci vom ști pe de-a întregul ce s-a întâmplat” a declarat șeful IPJ Brăila.

Întrebat dacă cei doi autori au avut complici, care le-ar fi oferit ”pontul”, șeful IPJ Brăila a spus că cercetările sunt în derulare și nu poate oferi mai multe detalii din dosar.

Referitor la jaful de la farmacia din cartierul Hipodrom, înregistrat la jumătatea lunii decembrie anul trecut, când un individ a intrat înarmat cu un cuţit în farmacie, profitând de faptul că nu se afla niciun client în interior, le-a ameninţat pe cele două farmaciste și a furat 1.500 lei dintr-un sertar, Glugă a spus că dosarul face parte din categoria faptelor penale cu autor necunoscut, iar cercetările continuă.

Referindu-se la tentativa de furt și distrugere a bancomatului din comuna Viziru, înregistrat la începutul lunii martie a.c., șeful IPJ Brăila a spus că dosarul este investigat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale. Polițiștii de la Brăila colaborează în acest caz cu mai multe unități de poliție din țară pentru că au fost săvârșite fapte cu moduri de operare similare pe raza mai multor județe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.