ISU Brăila recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI și MApN

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2019.

Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a început recrutarea candidaţilor, pentru arma „pompieri şi protecţie civilă” şi a scos la concurs, pentru sesiunea 2019, 34 de locuri/ofiţeri la Academia de Poliţie „A.I.Cuza” – Facultatea de Pompieri şi 300 de locuri, din care 275 locuri specialitatea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 locuri specialitatea maistru militar auto la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova.

Numărul de locuri aprobate în instituţiile de învăţământ ale  Ministerului Apărării Naţionale, care şcolarizează personal pentru nevoile unităţilor Ministerului Afacerilor Interne este de 129 locuri pentru ofiţeri şi 129 locuri pentru maiştrii militari, cu diferite specialităţi.

Începând cu sesiunea 2019, locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei și bărbați.

Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obţine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212,  int. 27006) din cadrul inspectoratului, pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera și pe pagina oficială de facebook a inspectoratului – fb.com/isubraila.

Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior ale MAI şi la instituţii de învăţământ ale M.Ap.N. se primesc de către structurile de resurse umane până la data de 24.05.2019, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 15.11.2019 (examenul de admitere va avea loc în ianuarie 2020).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.