Iulian Chiriac: ”Munca noastră administrativă este obturată de această luptă politică internă”

 

Chiar dacă a fost primit cum se cuvine la București pentru proiectul podului peste Dunăre, Chiriac recunoaște că nu este încântat de imaginea PSD-ului la nivel național, care opturează orice realizare locală.

”Ratăm niște momente foarte importante și pentru țară, dar și pentru noi ca și partid. Nu sunt de acord cu conducerea asta dictatorială. Se pare că unele idei bune vin dintr-o gândire colectivă. Eu cred că sunt anumite presiuni, a unor oameni care doresc anumite funcții și au niște frustrări. Au ajuns în aceste funcții, dar s-a dovedit că ei nu performează și vedeți ce se întâmplă, că am schimbat trei guverne, avem o majoritate parlamentară covârșitoare și tot nu ni se întâmplă lucruri bune în partid.

Ceea ce mă deranjează foarte mult este că munca noastră administrativă(…) este obturată de această luptă politică internă. Eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om și să ne gândim la partidul unor oameni”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Surse interne spun că Mihai Tudose ar fi vrut să-și dea demisia din PSD, în cursul săptămânii trecute, însă după o discuție cu colegii din Brăila, deputatul s-ar fi răzgândit. Președintele CJ a negat acest zvon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.