Astăzi, în jurul orei 13.15, polițiștii brăileni au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 că un individ a furat 10 lănțișoare de aur dintr-un magazin de bijuterii, situat în zona Barierei Călărașilor, din municipiul Brăila.

Individul s-ar fi arătat interesat să achiziționeze bijuterii, iar vânzătoarea tocmai îî prezenta mai multe lănțișoare de aur, moment în care a pulverizat un spray iritant-lacrimogen spre femeie și a fugit cu bijuteriile. Polițiștii solicită ajutorul cetățenilor pentru a-l prinde pe individ. Se pare că în incinta bijuteriei nu funcționau camerele de supraveghere, lucru obligatoriu pentru o astfel de unitate. În aceeași incintă funcționa și o agenție de turism.

Femeia nu a putut vorbi în fața jurnaliștilor, ea fiind condusă la sediul IPJ entru declarații. Polițiștii de la criminalistică au făcut cercertări la fața locului și au încercat să găsească în zonă camere de supraveghere care să-l fi surprins pe bărbat.

Semnalmentele bărbatului, conform descrierii făcute de vânzătoare sunt: înălțime 1,75 – 1,80 m, constituție astenică, brunet, cu cioc. Îmbrăcăminte: tricou alb și jeanși de culoare bleu.

Bărbatul ar fi ieșit din incinta magazinului și ar fi fugit printr-un gang care ducea în curtea interioară a blocurilor de pe Calea Călărașilor.

Orice indiciu despre individ poate fi semnalat polițiștilor la numărul de urgențe 112. Polițiștii brăileni continuă cercetările pentru identificarea și prinderea autorului furtului.

 

Articolul precedentConcertul Extraordinar, pe Esplanada Dunării, al laureaţilor Concursului Darclée
Articolul următorTânăr de 34 de ani dat dispărut de la domiciliu, căutat de polițiști