Jandarmeria Brăila și-a prezentat astăzi noul purtător de cuvânt, în persoana plutonierului Florin Telefca, subofiţer încadrat la Inspectorat din anul 2013, după ce a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni “Petru Rareş”.

Florin Telefca are 30 de ani şi este din Brăila. A fost repartizat la Jandarmeria Brăila imediat după absolvirea cursurilor militare şi a trecut prin diferite subunităţi, aşa cum ne-a declarat.

Noul purtător de cuvânt a vorbit despre decizia de a veni la compartimentul IRPP, spunând că vede această mutare ca pe un pas important în carieră.

“Am făcut parte din diferite subunităţi, de la Ordine Publică la Pază Instituţională. Am dorit să ajung la alt nivel. Am preferat Compartimentul de Informare şi Relaţii cu Publicul, deoarece mi s-a părut, în primul rând, următorul pas în cariera mea. Deşi am văzut destule speţe şi la Pază Instituţională, şi la Ordine Publică, mi-am dat seama ce e de făcut în acest post. Sper în continuare ca din acest compartiment să pot fi de folos colegilor mei, cât şi comunităţii din Brăila şi să duc la următorul nivel ce au făcut colegii mei. Eu sper să ţin o legătură cât mai bună cu dumneavoastră, să fim deschişi la orice problemă, la orice oră şi sper, de acum încolo, să nu mai existe probleme cum aţi avut, ştiţi prea bine”, a declarat plt. Florin Telefca în cadrul conferinţei de presă.

Articolul precedentNu toți cei care se urcă la volan au și permis de conducere
Articolul următorCorina Crețu a vorbit, la Brăila, despre schimbarea filozofiei de accesare a fondurilor europene