Jandarmeria din Brăila are în vedere investiții și modernizări, în 2019!

 

La finalul lunii trecute, în cadrul unei conferințe de presă, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila a enumerat investițiile care ar urma să îmbunătățească activitatea jandarmilor brăileni, în 2019.

Avem în desfășurare un acord-cadru pentru autospeciale și probabil că în cursul acestui an va fi rezolvat. Intenționăm să achiziționăm un autocamion, pentru înlocuirea celui existent, din mai mute considerente: uzura morală, specificul vieții actuale – o astfel de mașină grea, de mari dimensiuni, nu este destinată circulației urbane. Eu cred că ne vom descurca mai bine și vom fi mai eficienți cu autocamioane mai mici.

Încercăm pe cât posibil să mai mărim numărul autospecoalelor de patrulare. Deocamdată sunt doar posibilități, nu vreau să le descriu ca viitoare realizări. Prefer să le vedem când acestea vor deveni realitate.

 

 

Tot din punct de vedere al investițiilor, ne propunem să terminăm acel dispecerat și să îmbunătățim partea de radio-comunicație prin achiziționarea de noi echipamente, de altă generație. Nu ne dorim înlocuirea celor uzate ci achiziționarea unora moderne.

Ne dorim să primim în dotarea unității o ambarcațiune, cu toate dotările necesare, pentru a putea acționa nautic în zona Insula Mică”, a declarat șeful Inspectoratului Județean de Jandarmerie, Vasile Moț.

Până la sfârșitul anului Inspectoratul Județean de Jandarmerie Brăila își dorește, din fonduri europene, un punct de comandă care să corspundă provocărilor actuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.