Joi, 4 iulie, în jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmi a depistat în zona staţiei de Epurare a Apelor Uzate Brăila două persoane de sex masculin, din care una cu o bicicletă, având pe portbagajul acesteia un sac de rafie. În urma controlului efectuat asupra sacului de rafie, al cărui proprietar este D.P. de 41 de ani din municipiul Brăila, a fost găsită o plasă de pescuit.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinere sau folosire la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit neautorizate” , faptă prevăzută de articolul 64, litera I din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Totodată, în jurul orei 14.00 , un alt echipaj de jandarmi a depistat în zona unui ponton de pe fluviul Dunărea, în amonte de restaurantul La Buni, o persoană de sex masculin care pescuia cu o unealtă de pescuit de tip năpatcă. Bărbatului, L.I. de 38 de ani din municipiul Brăila, i s-a întocmit proces-verbal de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinere sau folosire la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit neautorizate” , faptă prevăzută de articolul 64, litera I din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Articolul precedentÎn ceea ce privește ,,Tabloul de bord al pieței unice” și deficitul transpunerii legislației, România ocupă locul 5!
Articolul următorRotaru, despre vizita premierului: ”A fost o întâlnire necesară!”