În perioada 19 – 21 iunie a.c., pentru siguranța cetățenilor, Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila  va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

Jandarmii brăileni vor acționa pe raza județului atât independent cât, și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Brăila, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, Jandarmeria Brăila va avea în atenție pentru desfășurarea în condiții de siguranță, zona lăcașurilor de cult unde vor avea loc slujbe religioase prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor.

”Le recomandăm tuturor să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Prezenţa jandarmilor brăileni în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor” transmit reprezentanții Jandarmeriei Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentInfiltrații la blocuriler de ancoraj ale Podului suspendat peste Dunăre
Articolul următorDepistat la volan cu o alcoolemie de 0,97 mg/l în aerul expirat