Joi va fi întreruptă furnizarea apei potabile în unele zone ale municipiului Brăila
Joi va fi întreruptă furnizarea apei potabile în unele zone ale municipiului Brăila

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de joi, 11 iulie 2019, între orele 8:00 – 15:00, pentru executarea unor lucrări la rețeaua de apă.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici și agenții economici de pe Șoseaua Râmnicu Sărat și din cartierul Minerva. Totodată, CUP ”Dunărea” Brăila anunță că în cartierul Lacu Dulce va fi presiune redusă la apa potabilă.

”Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm ca societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei” se precizează în comunicatul CUP ”Dunărea” Brăila.
Articolul precedentAngajări la Spitalul Județean! Peste 120 de medici sunt așteptați în Brăila!
Articolul următorCCR a declarat parţial neconstituţionale prevederile din modificările legislative privind amplasarea radarelor