A.S.Kinder Braila urmeaza sa organizeze turneul zonal al competitiei de fotbal juvenil Trofeul “Gheorghe Ene”- copii nascuti in anul 2011 si mai mici.

Joi, 21.11.2019, reprezentantii clubului A.S. Kinder Braila, Anghel Mihai si Oprea Gianin, au participat la sedinta F.R.F. ce a avut loc la Casa Fotbalului. La aceasta sedinta, pe langa reprezentantii F.R.F., au participat reprezentantii tuturor cluburilor calificate la turneele zonale.

Fiecare echipa si-a prezentat oferta de organizare a meciurilor in urma careia F.R.F. a ales clubul brailean drept organizator in detrimentul unor echipe de traditie din fotbalul romanesc precum Acasemia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, Prosport Academy Bucuresti sau Delta Dobrogea Tulcea.

In urma tragerii la sorti, meciurile ce urmeaza a se desfasura in Sala Polivalenta Danubius si Sala de jocuri a L.P.S.Braila au loc dupa urmatorul program:

Vineri 29.11.2019:

Ora 10.00- Prosport Academy- Academia ”Gh.Hagi”

Ora 11.00- Soimii Dunareni Gl.- Delta Tulcea

Ora 12.00- Galactic Focsani-Kinder Braila

Ora 17.00-Prosport Academy-Delta Tulcea

Ora 18.00-Academia ”Gh.Hagi”-Galactic Focsani

Ora 19.00-Soimii Dunareni Gl.-Kinder Braila

Sambata 30.11.2019

Ora 10.00- Prosport Academy-Galactic Focsani

Ora 11.00- Academia”Gh.Hagi”-Soimii Dunareni Gl.

Ora 12.00- Delta Tulcea-Kinder Braila

Ora17.00-Prosport Academy- Soimii Dunareni Gl.

Ora 18.00-Delta Tulcea-Galactic Focsani

Ora 19.00-Academia ”Gh.Hagi”-Kinder Braila

Duminica 01.12.2019:

Ora 10.00- Prosport Academy-Kinder Braila

Ora 11.00- Academia ”Gh.Hagi”- Delta Tulcea

Ora 12.00- Soimii Dunareni Gl.-Galactic Focsani

Munca ultimilor trei ani de zile incepe sa isi arate roadele. Am dovedit acest lucru la faza judeteana unde am castigat competitia la o diferenta mare fata de celelalte echipe, precum si la turneele organizate in tara unde am terminat in 90% din ele in primele doua clasate. Asteptam un numar foarte mare de copii si parinti sa ne sustina la faza zonala pe care o organizam, dorim sa facem o propaganda buna fotbalului juvenil brailean si dorim sa ne calificam la turneul semifinal.” a declarat Mihai Anghel, antrenorul grupei copiilor nascuti in anul 2011 ai clubului Kinder Braila.

In urma sedintei defasurate la sediul F.R.F., cred ca am demonstrat faptul ca suntem un club serios, cu rezultate si organizare foarte bune, motiv pentru care am si primit dreptul de a organiza aceasta competitie la Braila. Dorim sa demonstram prin aceste jocuri sa aratam ca putem sa aducem Braila la un alt nivel din punct de vedere al rezultatelor si al performantei” a declarat Bogdan Grigore.

“Dorim sa multumim tuturor celor care ne vor ajuta in organizarea acestei competii si speram sa accedem in faza urmatoare a competitiei. Speram sa facem o figura frumoasa prin care sa demonstram ca suntem un club cu un potential ridicat mai ales prin prisma faptului ca aceasta grupa pregatita de Mihai Anghel are rezultate notabile la turneele puternice organizate in tara” a declarat Gianin Oprea.

Articolul precedentPrefectul Brăilei lăudat de ministrul de interne
Articolul următorPrins băut la volan, a încercat să-i mituiască pe polițiști