La proba 2 “ Matematică”, din data de 24 iunie 2021, în județul Brăila au fost 1689 candidați prezenți și un număr de 155 candidați absenți. Nu a fost eliminat niciun candidat și nu a fost cazul de utilizare a subiectului de rezervă. Față de prima probă, desfășurată marți, la proba de matematică au fost 4 candidați mai mult care au absentat.

Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie, până la ora 14,00 (în centrele de examen). Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 29 iunie (în intervalul orar 16,00 – 19,00) şi 30 iunie (în intervalul orar 8,00 – 12,00), acestea putând fi transmise şi prin mijloace electronice. Contestațiile pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Soluționarea contestațiilor în perioada 30 iunie – 4 iulie 2021. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 4 iulie 2021.

Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAu fost oprite definitiv de la comercializare si scoase din circuitul consumului uman 31 kg produse alimentare
Articolul următorVideo: Proiect de regenerare zone urbane degradate