În ziua de 10 iunie, poliţiştii brăileni au desfășurat acțiuni preventive pe raza municipiului.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerț.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate 7 societăţi comerciale, au fost legitimate 67 de persoane și au fost oprite în trafic şi controlate peste 50 de autovehicule, 7 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

 Cu această ocazie, ieri seară, la ora 18:15, poliţiştii l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Galați, din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au găsit în cotiera maşinii un cuţit tip briceag, în lungime totală de 20 de cm, și trei ceasuri, iar într-o geantă suma de 600 de euro și 3.650 de lei.

Bunurile au fost ridicate pe bază de proces-verbal în vederea continuării verificărilor și a stabilirii provenienței acestora.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase.

Articolul precedentJandarmeria din Brăila are în vedere investiții și modernizări, în 2019!
Articolul următorPeste 8000 de străini au cerut avize pentru a munci în România!