În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Județean, liberalul Ovidiu Nechita a atras atenția asupra achizițiilor pe care le face Muzeul Brăilei Carol I, sugerându-le consilierilor să verifice atât prețurile cât și firmele de la care muzeul face achizițiile.

Mare atenție, de acum încolo, să vedeți la muzeu, că nu mai este niciun membru PNL, care să verifice acolo, verificați de la cine se fac aceste achiziții pe tot ce se cumpără la muzeu, și veți vedea cum un pix de 50 de bani costă 5 lei, și veți vedea multe altele care costă de trei ori mai mult”, a declarat liberalul Ovidiu Nechita.

Ceea ce i-a atras atenția consilierului județean este că pe lista de achiziții a muzeului figurează două laptopuri, în valoare de 9000 de lei fiecare, în condițiile în care, muzeul a mai achiziționat laptopuri, de 3000 – 4000 de lei, cu alte ocazii.

De cealaltă parte, directorul Muzeului Carol I spune că are nevoie de aparatură performantă care să editeze imagini filmate din dronă, sau avion. Cu toate astea, consilierii ar trebui să verifice dacă 9000 de lei este un preț care se justifică, pentru o astfel de activitate

Articolul precedentLa Brăila au sosit primele 1100 vaccinuri antigripale
Articolul următor26 septembrie – Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere