Dacia Unirea Brăila are un nou antrenor, începând cu primele zile ale acestui an 2022. Laurențiu Ivan, fost jucător al clubului din Brăila, îl înlocuiește Florentin Petre, demis la finalul anului trecut după o perioadă de trei ani și jumătate petrecută pe banca tehnică a echipei din Brăila.

Laurențiu Marin Ivan a activat în ultima sa parte a carierei de fotbalist la clubul din Brăila, chiar până la o vârstă înaintată. Ulterior a rămas în cadrul clubului și a antrenat juniori, dar a fost și antrenor secund al primei echipe în stafful lui Alin Pînzaru. Ivan are și meciuri în Liga 1, la CS Otopeni și FC Vaslui. 

În vara anului 2019, a fost numit antrenor principal la echipa Viitorul Ianca, din Liga a 3-a.

Acum, vârsta de 42 de ani, Iavn a fost promovat ca antrenor principal la prima echipă a clubului Dacia Unirea Brăila, echipă aflată pe ultimul loc în Liga a 2-a, cu doar două puncte după 16 etape. În sezonul regular mai sunt doar trei etape, iar în play-out va desfășura alte șase meciuri. 

Consiliul Director al clubului din Brăila a decis și formarea unui Consiliu Tehnic format din ”unii dintre cei mai însemnați fotbaliști din istoria Brăilei”, Șerban Trofin, Vasile Darie și Adrian Baldovin, care să susțină activitatea antrenorilor, transmite Dacia Unirea.

În scurt timp se va decide componența lotului de jucători și data la care se vor relua pregătirile pentru restul campionatului. 

Sursa: Realitatea de Braila