După ce i s-a atras atenția în cadrul Consiliului Local Municipal asupra gropilor din Brăila, care rămân neasfaltate după intervențiile celor de la Electrica sau CUP Dunărea, primarul a declarat că nu le va mai acorda avize celor două companii pentru a sparge asfaltul, în special în zonele unde a fost proaspăt turnat covor asfaltic.

Eu știu că noi am votat un regulament de intervenție, care ar trebui, normal și firesc, să fie pus în aplicare. Consecutiv acelui regulament trebui să existe și posibilitatea de sancționare, pentru cei care sparg și nu readuc la forma inițială drumul”, a atras atenția consilierul liberal Sorin Ioniță.

Primarul spune că cea mai mare parte din vină, în ceea ce privește proasta asfaltare în urma lucrărilor, din Brăila, o poartă Electrica, însă nici CUP Dunărea nu se lasă mai prejos.

 

 

După mai multe încercări de asfaltare anul trecut, în urma unei lucrări la o conductă de apă, se pare că cei care trebuiau să aducă drumul la forma inițială nu au mai știut exact ce trebuie să facă. Inițial au adus pământ, după o lună pietriș, iar când în sfârșit au asfaltat strada Cloșca, între Mihai Bravu și Grivița, asfaltul a început să se surpe. După 7 luni de la lucrare, strada nu a fost adusă la forma inițială.

Direcția tehnică vă poate pune la dispoziție toate aceste adrese către Electrica și răspunsurile de la ei. Din păcate noi le facem adrese iar ei nu pun în practică absolut nimic în acest domeniu, deși Primăria Municipiului Brăila, în mandatul nostru actual, a adoptat acel proiect de hotărâre privind extinderea termenului de garanție, lucru care este pus în practică, pentru că nu mai garanția de 6 luni ci de 5 ani. Dacă decopertează mai mult de 30% din suprafața străzii, au obligația să asfalteze apoi toată strada”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Articolul precedentDoi brăileni depistați de polițiști cu 680 de litri de motorină cumpărată ”la negru”
Articolul următorCinci autospeciale se luptă și la această oră cu flăcările! Incendiu la o clădire SUPAFLC Brăila