”Susține construcția unui spital regional Brăila-Galați” – este tema campaniei demarate chiar astăzi de Partidul Național Liberal Brăila

 

Liberalii, în urma unui sondaj au înțeles că problema primordială cu care se confruntă brăilenii este lipsa serviciilor medicale, de calitate.

Este un proiect foarte necesar acestei zone. Sondajele noastre arată că prima problemă pe care o semnalează brăilenii este cea a lipsei unor servicii medicale de calitate. Practic, construiurea unui spital regional ar însemna rezolvarea celei mai importante probleme, a brăilenilor, dar sunt ferm convins că e și a celor din Galați”, a declarat candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Adrian Tabarac.

 

 

Totodată, în cadrul unui proiect promovat și susținut de Banca Mondială în parteneriat cu Federaţia Zonelor Metropolitane şi Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) şi cu sprijinul autorităţilor publice, care au identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Bucureşti şi cele 40 de reşedinţe de judeţ din România, cetăţenii au fost invitaţi să voteze până pe 22 martie pentru proiectele de dezvoltare ale oraşului lor. Pe locul doi, în dorințele brăilenilor se regăsește construirea Spitalului Regional Brăila-Galați.

Este un proiect necesar pentru regiunea noastră, fiind a doua regiune, ca și aglomerare urbană, din România(…) Iată că au trecut 10 ani de când s-a discutat prima dată despre acest subiect și încă suntem la stadiul de hârtie. Promisiuni s-au făcut de către PSD, în campania dumnealor din 2016. Doamna Corina Crețu le-a atras atenția că trebuiau urgentate și depuse proiectele. Proiectele nu s-au depus. Dumnealor sunt doar la stadiul de promisiuni neonorate”, a declarat deputatul PNL, Antoneta Ioniță.

 

Articolul precedentEuroparlamentarul PNL Cristian Buşoi: ”Avocatul Poporului este o anexă a PSD-ului”
Articolul următorCercetat penal pentru deținerea de produse de protecție a plantelor ce nu sunt autorizate a fi utilizate pe teritoriul României