Consilierii județeni au stabilit astăzi ca Muzeul Umorului să-și desfășoare activitatea într-o clădire renovată recent, care aparține Consiliului Județean, pe strada Ana Aslan, nr.27.

 

Consilierii liberali consideră însă că această clădire impresionantă putea găzdui multe alte evenimente și manifestări, inclusiv parterul putea fi încredințat Primăriei Brăila, pentru a deservi tinerilor care doresc să-și unească destinele în altă locație, decât cea oferită acum de municipalitate.

În ciuda faptului că argumentele liberalului Vasile Varga s-au pliat pe necesitățile brăilenilor, la momentul actual, majoritatea consilierilor PSD nu au fost de acord, iar amendamentul nu a trecut.

 

 

La final a intervenit și președintele PNL, Alexandru Dănăilă, care a vrut să clarifice faptul că liberalii susțin înființarea acestui muzeu, însă, în opinia lor, acesta și-ar fi putut desfășura activitatea în altă locație. Pentru că niciun amendament propus de liberali nu a trecut de votul consilierilor, grupul PNL s-a abținut la votul decisiv.

Articolul precedentFemeie accidentată de un șofer de 81 de ani din Sibiu
Articolul următor1,30 mg/l, alcool, în aerul expirat! Șoferul inconștient s-a ales cu dosar penal!