DJ212A blocat la ordinul primarului pentru a fi transformat în loc de joacă pentru copii. În această dimineață, pe DJ212A, în fața Primăriei Mărașu și a școlii din localitate, au fost montate bariere care interziceau accesul autovehiculelor în zonă.

Părinții copiilor și profesorii de la școală s-au plâns de această idee care a venit din partea primarului PSD, Antonel Colceag, fost adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila, și apoi comandant al Poliției Municipiului Brăila, iar după ieșirea din Poliție a fost numit adjunct al Poliției Comunitare Brăila.

Singura mașină care a avut acces în zonă a fost chiar cea a primarului. Potrivit surselor noastre, pentru această ”ințiativă” ar fi avut nevoie de o aprobare atât de la Consiliul Județean Brăila, care este administratorul drumului, cât și de la Poliția Rutieră.

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitatea a situației de fapt” au precizat polițiștii de la IPJ Brăila.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedent„Rabla pentru electrocasnice” începe de astăzi – Care sunt condițiile și ce vouchere se pot obține
Articolul următorRaportul deceselor Covid, PUBLICAT de Ministerul Sănătății. Autoritățile NU știu câți români au murit de coronavirus