Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a sancționat clubul din Făurei cu pierderea unui meci la ”masa verde” pentru utilizarea unui jucător aflat în stare de suspendare. 

În etapa a 27-a, CS Făurei a jucat în deplasare la CS Popești Leordeni. Pe teren meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dar echipa din Făurei l-a utilizat pe jucătorul Sebastian Agache aflat în stare de suspendare. Comisia de disciplină a FRF a decis în ședința de ieri sancționarea echipei cu Forfait (3-0 în favoarea echipei SC Popești Leordeni) și aplicarea unei penalități sportive de 1600 lei pentru CS Făurei. Sancțiunea a fost apicată în baza art. 83/10/1 din Regulamentul Disciplinar cu aplicarea art. 34 din Regulamentul Disciplinar.

În urma acestei sancțiuni CS Făurei a coborât pe locul 10 cu 32 de puncte, dar și așa rămân în afara pericolului retrogradării înaintea meciului de sâmbătă, 25 mai, de la ora 18.00, pe teren propriu cu Sportul Chiscani.

În aceeași ședință a Comisiei de Disciplină a FRF s-a decis sancționarea cu o etapă de suspendare și o amendă de 160 lei pentru Aurel Nicoliță, portarul Făureiului eliminat etapa trecută.

Articolul precedentDoi brăileni au reușit să spargă 10 locuințe în mai puțin de un an! Hoții au fost prinși de polițiști
Articolul următorPercheziții domiciliare la Frecăței