Lucrări de igenizare și reparații curente în unitățile de învățământ pe ultima sută de metri

Lucrări de igenizare și reparații curente în unitățile de învățământ pe ultima sută de metri
Lucrări de igenizare și reparații curente în unitățile de învățământ pe ultima sută de metri

Miercuri, 28 august 2019, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural Brăila, Inspectorul școlar general Viorel Botea a prezentat o informare privind măsurile organizatorice stabilite și inițiate pentru începerea anului școlar 2019 – 2020,  întocmită de ISJ Brăila.

La nivelul județului Brăila, în anul școlar 2019-2020, vor funcționa 102 unități de învățământ cu personalitate juridică. Dintre acestea 15 sunt grădinițe, 62 școli gimnaziale, 21 licee și colegii, o școală postliceală, CSEI, Casa Corpului Didactic, Palatul copiilor și elevilor și CJRAE. În municipiul Brăila sunt 55 unități școlare cu personalitate juridică, dintre care 14 grădinițe, 16 licee și colegii, 22 de școli gimnaziale, o școală postiliceală, CSEI și Palatul copiilor și elevilor.

Învățământul particular cuprinde 6 unități de învățământ, dintre care o grădiniță, o școală primară, o școală gimnazială, un liceu și două școli postliceale.

Inspectorul școlar general Viorel Botea a spus că în vacanța de vară, în vederea pregătirii noului an școlar, în unitățile de învățământ s-au desfășurat activități de igenizare a spațiilor din interiorul clădirilor, a grupurilor sanitare, reparații curente, lucrări de dezinsecție.

Unele dintre aceste lucrări au ca termen de finalizare perioada 2-6 septembrie, adică săptămâna dinaintea începerii anului școlar 2019-2020.

Viorel Botea a spus că va urmări împreună cu echipa managerială a ISJ Brăila stadiul acestor lucrări, dar asta va depinde și de prelungirea mandatului în fruntea Inspetoratului începând cu 1 septembrie, când îi expiră actualul mandat primit de la Ministerul Educației. Acesta se află la conducerea instituție doar 10 zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.