Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 13.05.2021, între orele 08.00 și 20.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitarea la rețeaua de apă.

Zona afectată – perimetrul cuprins între străzile: Calea Galați, str. Eroilor, str. Gheorghe Munteanu Murgoci, str. George Cavadia, str. Viilor și str. Mircea Mălăeru.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, instituțiile publice și agenții economici din perimetrul expus, printre care: Lidl-Vidin, Apan, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Institutul Teritorial pentru calitatea semințelor și materialului săditor, etc.

”Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată în comunicatul transmis de CUP Dunărea Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentUrmărit la nivel național depistat de polițiști în comuna Șuțești
Articolul următorUn minor sub influența alcoolului a accidentat o tânără într-o stație de autobuz și a fugit de la locul accidentului