Astazi 17.10.2021 în sedința de urgență a Consiliului Director al Daciei Unirea Braila, după ultimul rezultat al echipei de seniori precum și pentru alte aspecte din jurul echipei, s-au hotărât mai multe măsuri pe termen scurt.

Astfel s-a hotărât menținerea deciziei luate săptămâna trecută de înghețare a achitarii drepturilor financiare până la readucerea situație în obiectivul sportiv minim prevăzut în contractele individuale. Echipa are la acest moment doar două puncet după 10 etape, cu două remize pe teren propriu în startul campionatului, iar în ultimele 6 etape au 6 înfrângeri consecutive fără gol marcat.

Totodată s-aluat decizia de excludere din lotul echipei de seniori, pe perioadă nedeterminată, motivat de lipsa de randament sportiv, a jucătorilor Lungu Florin și Ioniță Narcis, cu respectarea clauzelor contractuale. 

De asemenea a fost acordat un ultim avertisment adresat băncii tehnice pentru remedierea de urgență a situație sportive.

Alte decizii se vor lua în funcție de desfășurarea jocului de sâmbătă, de la Constanța.

Unii suporteri cer demisia staff-ului tehnic și transferuri de jucători care să scoată echipa din criză, dar numeni nu spune de unde ar putea veni acel antrenor și acei jucători la o echipă cu un buget mai mic decât al multor echipe de Liga a 3-a. În ceea ce-l privește pe Florin Lungu, căpitanul echipei în sezonul trecut și în primele 4 etape din actualul sezon, acesta a intrat într-un conflict cu o parte a suporterilor, fapt care a dus la pierderea banderolei de căpitan precum și a locului de titular. 

Sursa: Realitatea de Braila