Magistrații gorjeni au dispus confiscarea furculițelor folosite de brăileni pentru spargerea bancomatelor!

 

Trei bărbați care au spart mai multe bancomate din Târgu Jiu au fost condamnați la închisoare. Hoții sunt din Hunedoara și Brăila și creaseră un grup infracțional pe care l-au destructurat mascații în urma unui flagrant organizat în toamna anului 2017.

21 de spargeri au dat cei trei bărbați cu vârste între 21 și 60 de ani. Unul dintre ei, pentru că era recidivist, a fost condamnat la închisoare cu executare. Mai precis, 3 ani și 6 luni în spatele gratiilor, pentru săârșirea infracțiunii de furt calificat în forma continuată și 3 ani pedeapsă complementară a interzicerii exercitării mai multor drepturi. Ceilalți doi bărbați au fost condamnați la 10 luni, respectiv 1 an de închisoare cu suspendare.

În plus, instanta a decis ca aceștia să plătească, în solidar, 8.060 de lei, reprezentând sumele de bani sustrase din bacomate. Șase bănci din Targu Jiu sunt parți civile în acest dosar. Alți 8.000 de lei mai trebuie să platească statului cei trei bărbați drept cheltuieli judiciare.

Judecătorii au stabilit să le fie confiscate și cele 9 dispozitive cu care aceștia au reușit să fure bani din bancomate. Este vorba, în special, despre mai multe furculițe. Sentința poate fi atacată în 10 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.