Primăria Brăila scoate la licitație lucrările privind proiectul ”Amenajarea orășelului copiilor”, în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Astfel, în vederea bunei desfășurări a activităților culturale, educaționale și sportive pe care Primăria Municipiului Brăila le va organiza, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, este necesară achiziționarea materialelor pentru amenajarea Orășelului Copiilor 2019, inclusiv serviciile de montare și demontare a brazilor și a ornamentelor.

Caietul de sarcini, privind amenajarea Orășelului Copiilor cuprinde: vopsit podină scenă, demontarea și montarea scenei, achiziționarea a 10 figurine, transport 70 de panouri și figurine, montare și reparare panouri, ancorarea și montarea a 3 brazi mari, 10 medii și 64 brazi mici, procurarea și montarea ornamentelor, plus o cetină de 1500m – confecționare și montare.

Firma care va câștiga licitația se va ocupa și de aranjamentele pentru Sfântul Nicolae și Bobotează!

Societăţile care vor să participe la amenajarea orăşelului copiilor din acest an, trebuie să ştie că, perioada contractului este de 3 luni, de la data emiterii ordinului de începere, să parcurgă paşii din ofertă şi să depună o cerere la Registratura Generală a Primăriei Municipiului Brăila până la data de 23 octombrie 2019.