Ieri, 22 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, pe raza municipiului Brăila, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Brăila, pe numele căruia, Tribunalul Brăila, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani de închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc fără drept.

De asemenea, a fost depistat și un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila, pe numele căruia, Judecătoria Brăila, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 1 an și 2 luni de închisoare ca urmare a săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

Aceștia au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedent90 de pietoni sancționați pentru traversare neregulamentară și 89 sancțiuni pentru abaterile săvârșite de bicicliști
Articolul următorElevi cu deficienţe de auz înscrişi la Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău au fost luaţi de la şcoală şi duşi acasă