Primarul reales al Brăilei s-a arătat nemulțumit de deciziile luate pe plan local de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

 

 

Pe pagina sa de socializare, primarul reales al Brăilei, Marian Dragomir s-a arătat nemulțumit de măsurile pe care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Prefectura Brăila le-a luat.

Pot înțelege obligativitatea purtării măștii în spațiile aglomerate, DAR NU POT ÎNȚELEGE obligativitatea purtării măștii când te plimbi singur pe stradă, când te plimbi doar cu soția, copilul sau prietena pe stradă, când cobori din mașină, intri in scara blocului sau in curte și nu te întalnești cu nimeni. O SĂ NE INTERZICEȚI SĂ DESCHIDEM ȘI GEAMUL ÎN RITMUL ACESTA?  Ce înseamnă pe teritoriul Municipiului Brăila în acestă hotarâre ambiguă? Pe stradă? În mașină? În apartament sau în casă? În restaurant la masă? Poftă bună!”, a fost mesajul inițial al primarului.
 
Nemulțumirea lui Dragomir se adresează mai ales subprefectului Simona Draghincescu, care ar fi propus în cadrul CJSU închiderea școlilor „Ambiția, orgoliul, excesul, răutatea și răzbunarea Prefecturii Brăila sunt anulate de Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 49/13.10.2020 semnată de Prim-ministrul Ludovic Orban. Doamna subprefect, vă deranjează că C.J.S.U. Braila a aprobat prin vot propunerea mea să nu se închidă școlile?”, a mai spus acesta pe pagina sa de socializare.
 

Sursa: Realitatea de Braila