Marți, 1 Decembrie 2020, la ora 16.40, va fi aprins iluminatul de sărbători în municipiul Brăila. Anunțul a fost făcut de primarul Marian Dragomir. 

Primarul a spus că mai sunt de pregătit cu iluminat de sărbători strada Mihai Eminescu (zona pietonală), jumătate din Bd. Dorobanți și Orașelul Copiilor, care  va fi gata în jurul datei de 15 decembrie.

Deși mi-aș fi dorit foarte mult, anul acesta nu putem organiza Festivitățile de 1 Decembrie, Parada Colindătorilor, Târgul de Crăciun, Alaiul lui Moș Crăciun, Artificii si Concert de Revelion, etc. Avem cel mai ieftin iluminat, cele mai multe luminite, dar sincer, as fi dispus sa avem cel mai scump iluminat din lume si Sărbătorile din anii anteriori. Vă garantez că după ce trecem de această perioadă o să ne luăm revanșa și vom organiza iar cele mai Frumoase Sărbători la Brăila” a spus primarul Brăilei, Marian Dragomir. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCovid-19, situația la zi în județul Brăila
Articolul următorCulisele statului paralel – Luni, ora 18. Spagi de sute de mii de euro, interese oculte în jurul unei bănci de stat