Jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciului  de fotbal dintre echipele CS Făurei și CSM Focșani, care se  va disputa sâmbătă, 2 octombrie a.c., pe Stadionul Orășenesc Făurei.

”Reluăm ideea din comunicările anterioare și vă recomandăm ca prevenirea să fie prioritară pentru fiecare, fie că vorbim despre infecția cu SARS-CoV-2, fie că ne referim la regulile ce trebuie respectate atunci când vă aflați pe stadion. În această misiune, vom avea alături echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila. La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112.” transmit jandarmii brăileni. 

Partida se va juca de la ora 15.00 și va fi arbitrată la centru de Apetrei Cosmin din Roznov, ajutat de arbitrii asistenți Roman Andrei Alexandru – Târgu Neamţ și Cercel Cosmin – Piatra Neamţ. Înaintea acestei etape, CS Făurei ocupă locul 8, cu 4 puncte, iar CSM Focșani este pe locul 2, cu 10 puncte. 

Sursa: Realitatea de Braila