Joi, 14 octombrie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din municipiul Brăila, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Hramul pe care-l poartă.

În această misiune, jandarmii vom avea alături efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea de Jos” al Județului Brăila și din cadrul Poliției Locale Brăila, care vor fi prezenți în zona bisericii „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, dar și pe traseele de afluire și defluire din proximitatea acesteia.

”Înțelegem importanța acestor manifestări religioase pentru comunitate și ne pasă de siguranța participanților. De aceea, emitem câteva recomandări, având în vedere evoluția situației epidemiologice în care ne aflăm:

– purtați masca de protecție corect, astfel încât să vă acopere nasul și gura;

– păstrați distanța fizică față de ceilalți participanți;

– evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane;

– respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități.

Vă asigurăm că desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor religioase din această perioadă este prioritatea noastră, iar în caz de necesitate, adresați-vă cu încredere colegilor noștri sau apelați numărul de urgență 112!” transmit jandarmii brăileni.

Sursa: Realitatea de Braila