Duminică, 13 decembrie, a avut loc la Brașov, Campionatul național de B.J.J. gi/no gi (cu și fără kimono). Datorită pandemiei de Covid 19, din Brăila au participat doar doi sportivi de la Daos Sport Club Brăila, ambii medaliați la această competiție.

Micu Andrei a reușit să obțină medalia de aur și titlul de campion național la categoria adult -88 kg., atât la gi cât și la no gi și locul 2 la categoria open de greutate. Ion Cosmin a obținut medalie de bronz la gi și bronz la open. Și la competiția fără kimono a reușit locul 1 la categoria – 100 kg si titlul de campion național, și locul 3 la open.

A fost un an greu și în sport. Sala a fost închisă o perioadă, timp în care sportivii sau antrenat individual, în aer liber. Din vara am revenit pe tatami și am început antrenamentele în număr restrâns. Din păcate, acest campionat s-a desfășurat cu reguli foarte stricte și doar doi sportivi din cadrul clubului au reușit să participe. Mă declar mulțumit de rezultatele obținute. La Daos Sport Club Brăila suntem ca o familie dincolo de spiritul competitiv al luptei. Și promovăm sportul pentru sănătate, atât fizică cât și psihică. Pe noi sportul ne-a ajutat foarte mult în această perioadă dificilă. Și de aceea îi sfătuiesc pe cei dornici de provocări noi sau de un mod de viață sănătos să ne urmeze exemplul. Suntem deschişi spre toţi cei care sunt doritori să facă mișcare, acest sport fiind și foarte util pentru autoapărare. Se lucrează pe grupe de vȃrste: 5-10 ani, 10-15 ani şi peste 15 ani la seniori. Copiii ȋnvaţă ȋmpreună să sprijine şi să se implice în comunitate. Tehnicile de predare – ȋnvăţare sunt individualizate pentru fiecare sportiv.” a spus Daniel Cernat, antrenorul și președintele clubului Daos.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCare este prețul unui post de parlamentar. Dezvăluirile fostului deputat Cristian Rizea
Articolul următorOra 18:00 – Culisele statului paralel. De ce a „ruginit” sistemul de termoficare din Capitală? În 2020, bucureștenii se spală la lighean