Metalul Buzău a câștigat cu 3-1 (1-1) meciul din etapa a VI-a a Ligii a 3-a cu Viitorul Ianca. Meciul s-a jucat pe terenul sintetic din Parcul Crâng al municipiului Buzău. Ambele echipe au avut mai multe ocazii de gol, mai ales în prima repriză. 

Metalul Buzău a deschis scorul în minutul 11 la o greșeală a lui Marius Dima. Mingea a ajuns la Constantin Clătinici care a marcat pentru 1-0. În minutul 17 Alin Radu a scăpat pe partea dreaptă a atacului celor de la Ianca și a pasat pentru Marius Coman care înscris cu stângul, 1-1.

După pauză, Metalul a mai marcat de două ori. În minutul 59 Claudiu Zamfirescu a marcat pentru 2-1, iar în minutul 73 Andrei Pavel a marcat pentru 3-1, din penalty, stabilind totodată și rezultatul final al partidei.

Metalul Buzău: Șerban – Ceaușu, Nedelcu, Stănică, G. Bălan, D. Stan, Tudorică, Zamfirescu, Clătinici, Petre, Ispir. Rezerve: Popescu – Atomei, Iacob, Sava, Pavel, Păun, Mihăeș, Sandu. 

Viitorul Ianca: M. Stroe – Coteț, Preda, Dima (min. 67 Postolea), Bădilaș – A. Radu (min. 78 Sava), D. Popa, Irimia, Băluță (min. 46 Araujo)- Iorga (min. 78 Gorgovan), Coman (min. 78 Cristea)

După 6 etape Metalul Buzău se află pe locul 3, cu 12 puncte și golaveraj 19-6, având cel mai bun atac din seria a II-a a Ligii a 3-a. Viitoul Ianca a coborât pe locul 6, cu 9 puncte și golaveraj 9-12. Etapa viitoare Metalul Buzău va juca în deplasare la CSM Focșani, iar Viitorul Ianca va întâlni pe teren propriu pe CSM Rm. Sărat. 

Sursa: Realitatea de Braila