Sâmbătă după amiază, pe stadionul Metalul din Buzău, Metalul Buzău a întâlnit pe Dacia Unirea Brăila, ”lanterna roșie” a seriei a II-a din Liga a 3-a. buzoienii s-au impus, fără să se întrebuințeze prea mult, cu scorul de 9-1 (5-0). 

Primul gol al meciului a fost marcat de Antonio Marcu, în minutul 18. În minutul 24 Marius Tudorică a majorat diferența la două goluri, iar peste un minut, Paul Batin a marcat pentru 3-0. În minutul 28 Batin a înscris din nou și scorul a devenit 4-0 pentru Metalul. În minutul 36 Adrian Moldovan a marcat pentru 5-0, din penalty, primul primit de echipa pregătită de Vali Stan în acest sezon, acesta fiind și scorul înregistrat la pauză. 

După pauză, paul Batin a realizat ”tripla” prin golul de 6-0 marcat în minutul 57. În minutul 59 brăilenii au marcat golul de onoare, prin Valentin Robu. În minutul 63, Marius Cocîrlă, fostul jucător al Daciei Unirea din sezonul trecut, a marcat pentru 7-1. Patru minute mai târziu, Cristian Onțel a majorat scorul al 8-1 și tot el a înscris și ultimul gol al meciului, din penalty, în minutul 81.

Metalul Buzău: Mihăescu – Dumitru, Ghinga (min. 46 D. Stan), Bobaru, Puiu, Enache (min. 58 Ontel), Tarsa, Tudorică (min. 58 Antone), Marcu, Batin (min. 58 C. Bardaș), Moldovan (min. 58 Cocîrlă). 

Dacia Unirea Brăila: Toma – Vartolomei (min. 46 Stepanenco), Leu, Bădilaș, Alin Sava, Răileanu (min. 46 Balaban), Marc, Borosu, Vali Robu, Buhăescu (min. 46 Ene), Al. Duțu (min. 46 Ghiță).

După 6 etape, Metalul Buzău a trecut pe primul loc, cu 16 puncte și golaveraj 18-3, la egalitate de puncte cu CSM Rm. Sărat, care are golaveraj 14-0. Dacia Unirea Brăila este pe ultimul loc, fără niciun punct, golaveraj 2-35. Etapa viitoare, Metalul Buzău joacă în deplasare la Sporting Liești, iar Dacia Unirea Brăila joacă pe teren propriu cu Dinamo Bacău. 

 

Articolul precedentViitorul Ianca și Sporting Liești au încheiat la egalitate meciul disputat pe terenul din Plopu
Articolul următorMarcel Ciolacu: Salariul minim trebuie majorat la 3.000 lei