Miercuri s-au jucat partidele din runda I a Memorialului Maria Albuleț
Miercuri s-au jucat partidele din runda I a Memorialului Maria Albuleț

Miercuri, 2 octombrie 2019, după festivitatea de deschidere a Memorialului Maria Albuleț, s-au desfășurat partidele din runda I. Din cele 8 partide doar una s-a terminat remiză.

Miercuri, de la ora 15.00, a avut loc festivitatea de deschidere a ediției a XII-a a Turneului Internațional Memorialul Maria Albuleț, openul internațional feminin al României.

În prima rundă Luminița Cosma a pierdut partida cu Valentina Verbin. Doluhanova Evgeniya a câștigat, jucând cu albul, meciul cu Denisa Bucur. Jucând cu negrele, Andreea Navrotescu a câștigat partida cu Dariana Didiliuc. Partida dintre Alina Mihailova și Marina Makropoulou s-a terminat remiză.

Rakhmangulova Anastasiya a câștigat partida cu Maria Anghel, iar Andreea Cosman a învins-o pe Maria Lia-Alexandra. Miruna Lehaci a câștigat partida din runda I cu Sabina Pițigoi. Petrenko Svetlana a câștigat partida cu jucătoarea Alexandra Paraschiv, în vârstă de doar 12 ani.

Joi, 3 octombrie, la Casa Memorială Goangă din Brăila, de la ora 9.00, sunt programate partidele din runda a II-a, iar de la ora 16.00 se vor juca partidele din runda a III-a.

Articolul precedentSCDA Brăila se reorganizează
Articolul următorGuvernul PSD, premiul I la desen pentru lucrarea „Autostrăzile patriei”