Miercuri se joacă semifinalele Cupei României faza județeană

Miercuri, 22 mai, de la ora 17.00, sunt programate cele două meciuri din cadrul semifinalelor Cupei României la fotbal – faza județeană. Una dintre semifinale opune ocupantele primelor două locuri din Liga a 4-a.

Pe stadionul din comuna Tudor Vladimirescu se va disputa meciul dintre Victoria Traian și Viitorul Ianca. Cele două echipe s-au întâlnit în vara anului trecut în turul I al fazei naționale a Cupei României, pe stadionul Ștefan Vrăbioru din Ianca, iar echipa de la Traian s-a impus cu 1-0 și s-a calificat mai departe. În acest sezon de Liga a 4-a cele două echipe s-au întâlnit de trei ori. În sezonul regulat, Vitorul Ianca a câștigat cu 2-0 pe terenul din Traian, iar în retur meciul s-a terminat egal, scor 0-0. În play-off, într-un meci jucat la Plopu, Viitorul Ianca a câștigat cu 4-0 și se vor mai întâlni în ultima etapă. Partida de la Tudor Vladimirescu va fi condusă la centru de Cosmin Fuior, ajutat de arbitrii asistenți Cristi Ichim și Robert Mocanu.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Viitorul Șuțești și AFC Urleasca, meci programat pe terenul din Șuțești, tot de la ora 17.00. Meciul va fi arbitrat la centru de Ionuț Vlad, ajutat la linie de Marius Vâlcu și Marian Ichim.

În caz de egalitate după 90 de minute, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea se va menține se va trece la executarea loviturilor de departajare de lla 11 metri pentru stabilirea echipei calificate în finală.

Finala etapei județene a Cupei României la fotbal se va juca miercurea viitoare, 29 mai, de la ora 17.00, pe stadionul din orașul Însurăței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.