Europarlamentarul PSD Mihai Tudose consideră că tot ce face acest guvern este pe dos. Fostul premier critică faptul că se trimit vaccinuri foarte multe către dentre unde nu sunt atâtea cereri, iar unii cetățeni care vor să se vaccineze, se programează și fac sute de kilometri către aceste centre, departe de localitatea lor de domiciliu, unde nu se pot programa pentru că nu mai sunt locuri. 

”Chiar tot ce face Guvernul ăsta trebuie să fie pe dos – asta când, într-un sfârșit, mișcă ceva? De ce trebuie ca mii de români să meargă, în pandemie, sute de kilometri pentru a-și face vaccinul anti-Covid? De ce au fost făcute stocuri de vaccin la mama dracului?

Zone depopulate, sate cu o mână de locuitori s-au pomenit cu mii de doze, spre care se deplasează lume disperată din aglomerările urbane. Cum e cazul celor 2000 de bucureșteni nevoiți să se programeze la Fetești. Și asta în vremuri în care prima recomandare e să se reducă la maximum mobilitatea oamenilor.

Atât s-au priceput geniile pustii în frunte cu ministrul dezertor, Vlad Voiculescu, zis Deleagă-Tot…

Hai acum cu trompeta, Rareș Bogdan, zi-ne că așa e bine, să se dezmorțească poporu’, să parcurgă suprafețe cât mai mari pentru un vaccin, ca dinozaurii pe cale de dispariție în căutare de hrană. La o adică, de ce să duci vaccinul la om, când poți să duci omul la vaccin?…

E simptomatic pentru guvernarea asta, care pune carul înaintea boilor…

Așteptăm cu interes raportul lui Deleagă-Tot despre măsurile pentru valul trei. I-a dat Cîțu termen săptămâna asta. Că și ăsta atât s-a priceput să-i ceară: nu să suplimenteze locurile la ATI, nu să intensifice vaccinarea și testarea, nu să mute stocurile de la Cuca Măcăii în orașe, nu să facă secții Covid în fiecare spital, în locul sistemului prea rigid cu spitale Covid și non-Covid, sistem care va crăpa când vom fi pe creasta valului trei – nu măsurile astea i le-a cerut premierul așa-zisului ministru, ci, țineți-vă bine, un raport…

Moare lumea pe capete și bezmeticii freacă rapoarte!…” a scris Mihai Tudose într-o postare pe rețelele de socializare.

Sursa: Realitatea de Braila