Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a spus astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a discutat cu ministrul sănătății, iar în zilele următoare vor apărea și concluziile anchetelor de la Spitalul Județean din Brăila.

Ministrul Sănătății a trimis de urgență Corpul de Control pentru a verifica și stabili circumstanțele în care s-a produs decesul Anei Maria. Tânăra în vârstă de doar 19 ani, a născut în urmă cu o lună, o fetiță perfect sănătoasă. După câteva săptămâni, Ana Maria a început să se simtă rău, însă nimeni nu ar fi crezut că sistemul medical o va condamna la moarte.

Tânăra a făcut o infecție din cauza unui rest de placentă, care nu a fost curățat la naștere. Ulterior, atunci când i s-a făcut rău și a chemat ambulanța, tânăra a fost acuzată că se alintă. Medicii care au consultat-o i-au spus că, de fapt, nu ar avea nimic și au trimis-o acasă.

 

 

Cazul Anei Maria a devenit viral după ce familia tinerei a postat o serie de clipuri video pe Facebook, în care au povestit drama prin care au trecut. Dacă părinții fetei alegeau să păstreze tăcerea, cazul ar fi trecut neobservat, cum probabil s-a mai întâmplat, în trecut, cu alte persoane aflate în situații similare.

Articolul precedentSăptămâna Europeană a Roboticii, la Brăila
Articolul următorBarna, cu mandatul pe masă! Mai mulți lideri USR i-au cerut DEMISIA