Casa de Comerț Unirea nu este un proiect care să fie susținut de actuala guvernare liberală, de actualul ministru al agriculturii, liberalul Adrian Oros.

Prezent la Brăila la sfârșitul acestei săptămâni, noul ministru al agriculturii, liberalul Nechita Adrian Oros, a spus că nu a fost de acord cu acest proiect nici cât era în Comisia pentru Agricultură. Oros a spus că nu i se pare un lucru serios, care poate rezolva o problemă.

Oros a spus că statul nu trebuie să se implice și nu trebuie să fie și jucător și arbitru, ci doar să creeze niște oportunități.

Ministrul a spus că cei din Consiliul de Administrație al Casei de Comerț Unirea i-au cerut o întrevedere, în care i-au semnalat ”niște lucruri foarte grave, ei spuneau cu iz penal”, privind funcționarea acestei ”Case”. De aceea a fost trimis corpul de control.

Ideea a fost una bună. Justificarea era că trebuie sprijiniți micii producători, în așa fel încât să se creeze niște stații de depozitare, de sortare, ca apoi să fie activată marfa respectivă în supermarketuri. Dar se pare că a luat o cu totul altă turnură” a spus ministrul Oros.

https://www.youtube.com/watch?v=DViM5U9huDc

Articolul precedentBacăul, orașul cu cele mai multe picturi murale care purifică aerul din Europa
Articolul următorVictorie la scor de neprezentare pentru CS Făurei în deplasarea de la FCSB 2