Joi dimineață consilierii județeni s-au întrunit în ședință ordinară pe luna noiembrie, unde au avut de votat 20 de proiecte de hotărâre. La ședință au fost prezenți 31 de consilieri, absentând motivat Viorel Botea de la PMP, iar consilierul PND a venit abia când se dezbătea proiectul 12 de pe ordinea de zi și numărul consilierilor prezenți a ajuns la 32.

La punctul 5 al ordinii de zi, consilierul județean PNL, Alexandru Dănăilă a întrebat dacă modoficările, completările și forma actualizată a caietelor de sarcini ale activității de captare a apei brute, de tratare a apei brute. de transport a apei brute și a apei potabile și de înmagazinare a apei potabile și a unor Anexe – parte integrantă ale Caietelor de sarcini pentru Aria Delegată, vor duce și la creșteri ale tarifelor plătite de populație pentru apa potabilă.

Președintele CJ, Iulian Chiriac a dat asigurări că acest proiet nu va duce la creșterea prețului apei potabile, iar eliminarea taxei pe apa de ploaie, susținută de liberali de doi ani de zile, nu face obiectul acestui proiect de hotărâre.

Proiectul se referea la reabilitarea Stației de Captare a apei brute de la Gropeni.

Articolul precedentMeci amical de fotbal între juniorii Daciei Unirea Brăila și o echipă a Centrului de Detenție Brăila-Tichilești
Articolul următorDerby județean în ultima etapă a turului Ligii a 3-a