Momente de reculegere în cadrul celor două consilii

 

Consilierii locali și județeni, la propunerile lui Adrian Tabarac, respectiv Vasile Varga, au ținut momente de reculegere în memoria fostul consilier municipal liberal – Dan Buteică.

Domnule preşedinte, stimaţi colegi, aş dori ca înainte de începerea şedinţei să ţinem un moment de reculegere în memoria fostului consilier local, domnul Buteică, cât şi pentru taximetristul care şi-a pierdut recent viaţa în acel accident de la Ciocârlia”, a declarat Vasile Varga.

Dan Buteică a fost numit Director General al S.C. CEPROHART S.A. Brăila în aprilie 2005, având această calitate până în octombrie 2010. Din octombrie 2010 a fost Director General Adjunct al societății până în octombrie 2012, când a fost numit din nou Director General al societății.

Inginer chimist, Dan Buteică a fost un apropiat al vieții culturale din Brăila, fiind printre membri fondatori ai grupului de inițiativă pentru susținerea Proiectului ”Brăila, Capitală Culturală Europeană 2021”. Dan Buteică deținea funcția de director al Ceprohart și a fost unul dintre susținătorii evenimentului “Live2Lead Brăila-Galați”.

Dan Buteică a fost în două rânduri consilier municipal din partea liberalilor și a candicat pe listele PNL Brăila pentru Senat la alegerile parlamentare din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.