Ministrului Culturii, Valer Daniel Breaz, a răspuns invitației președintelui PSD, Ion Rotaru, de a vizita Brăila. În cadrul conferinței de presă, Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila, i-a atras atenția ministrului asupra programului de reabilitare a monumentelor istorice, care trebuie să continue.

Știu că anul trecut a fost un program de reabilitare a monumentelor istorice din județ, pe fiecare unitate administrativ teritorială. Nu sunt sume foarte mari, iar primarii doresc continuarea acestui program, pentru că și la ei aceste monumente pot deveni o atracție chiar și turistică”, a atras atenția președintele Consiliului Județean Brăila.

 

 

Ministrului Culturii, Valer Daniel Breaz, a declarat că își dorește să fie un ministru imparțial și să susțină proiectele culturale ale României, indiferent de zona în care aceastea sunt implementate.

Șefii administrației locale i-au cerut ministrului fonduri pentru reabilitarea clădirilor, sau pentru restaurarea monumentelor istorice, dar și parteneriate în vederea realizării festivalurilor internaționale.

Articolul precedentO șoferiță sub influența alcoolului a lovit o mașină parcată
Articolul următor5000 de copaci plantați pe un teren degradat, neprielnic culturilor agricole