Moșul a venit dotări însemnate la Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Brăila

 

Copiii jandarmilor din Brăila l-au așteptat pe Moș Crăciun cu colinde, cozonac și nuci. Fiecare i-a spus apoi moșului câte o poezie și a primit cadouri de la acesta. Micuții s-au bucurat să descopere că părinții lor, nu numai că se luptă cu infractorii, dar îl cunosc personal pe moșul care le aduce daruri an de an.

În ceea ce privește anul care a trecut, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Brăila și-a atins obiectivele, iar rasplata a fost pe măsură.

”Cea mai mare realizare, nesperată pentru noi, faptul că numărul jandarmilor din Brăila a crescut, fizic vorbind, cu peste 20 de jandarmi nou încadraţi, ceea ce nu speram la începutul anului. Organigrama inspectoratului a fost completată cu Postul de Jandarmi Movila Miresii care funcţionează deja, va deveni operaţional complet la începutul anului viitor”, a declarat Vasile Moţ, șeful IJJ Brăila.

Parcul auto s-a modernizat, iar deciziile luate pe plan local, de către conducerea inspectoratului, au condus la imbunătățirea semnificativă a dotărilor de care dispune în prezent IJJ Brăila.

”Am reuşit achiziţionarea a 4 autoturisme Dacia Duster, a unui autoturism 8 plus 1, marca Peugeot Expert, ultima autospecială intrată în dotare, devenită operaţională. A venit şi la noi Moş Crăciun! Cele 4 autoturisme Dacia Duster au fost achiziţionate prin Inspectoratul General al Jandarmeriei, iar Peugeot este achiziţionat pe plan local”, a declarat Vasile Moţ, șeful IJJ Brăila.

Pe viitor, Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Brăila intenționează să dezvolte, printre alte proiecte, un centru de comandă mobil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.