Muncitori din Sri Lanka, pe șantierele din Brăila! Primarul se plânge că în ciuda salariilor mari din construcții nu se găsesc muncitori!

 

Din lipsă de muncitori societatea Tancrad s-a orientat spre angajarea unor cetățeni din Sri Lanka, care să asfalteze străzile din Brăila.

În această zonă se pot vedea, pentru prima oară în municipiul Brăila, cele două echipe de muncitori din Sri Lanka, pentru că este o adevărată criză pe piața forței de muncă, iar în municipiul Brăila șomajul este mai mic de 2% și mai sunt doar 60-70 de persoane asistate social, cu drept de muncă. Numărul lor este în scădere, așa cum ați văzut.

Probabil că în viitor mai multe societăți vor aduce angajați străini. Fac mențiunea că salariul minim în construcție este de 3000 de lei, salariul de încadrare”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

Primarul spune că numai anul trecut, în Brăila, au fost angajate 4095 de persoane. Acesta consideră că există un mediu de afaceri care se dezvoltă, pe plan local, iar rata șomajului va continua să fie în scădere.

În realitate însă, numărul brăilenilor fără loc de muncă este mult mai mare.

3 COMENTARII

  1. Aduc maimuțe….. Doar ca să nu plătească muncitorul roman, jenă mare, firma de kkt!
    Nu plătești muncitorul roman, care îți citește planul și te poți înțelege cu el….. Dar aduci maimuțe, izmene pe călător, doar sa santajezi muncitorul roman care îți mai cere un kkt de 200 lei la salariu!
    Tipic romanesc!

  2. Vă plingeti că nu aveți forță de muncă?Dar nu faceți nimic sa se întoarcă pentru că salariul oferit nu Este cel din hirtii…este cel care rămîne curat in mina…Muncitorul roman este căutat în afara țării pentru că suntem buni profesionali,dar ce păcat că el nu este valorat in tara sa…. Faceți salariile că și afara și atunci vedeți rezultatul…Fata mea a terminat facultatea de litere la Alexandru Ioan Cuza din Iași și nu găsește un loc de muncă…..Voi ii alungați din tara… Păcat că nu valorați acești tineri.Ca să ți găsești un loc de muncă trebuie sa ai ,,,pile,,,sI cine nu are care e soluția?????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.