Cine sunt campionii naționali la box juniori ai ediției de la Brăila
Cine sunt campionii naționali la box juniori ai ediției de la Brăila

Miercuri seara s-a desfășurat o nouă rundă a galelor preliminare din cadrul naționalelor de box pentru juniori. La două categorii de greutate s-a boxat pentru accederea în semifinale, câștigătorii asigurându-și astfel o medalie la această ediție. La alte două categorii, unde au fost înscriși mai puțini sportivi, semifinaliștii au fost stabiliți încă de marți.

Ziua a doua a Campionatului Național de box pentru juniori a oferit câteva meciuri interesante, dar și câteva dezechilibrate care s-au terminat înainte de limită, prin inferioritatea adversarului sau prin KO. Din cele 32 de dispute programate miercuri seara, 13 s-au terminat înainte de limită. Niciunul dintre cei 3 pugiliști brăileni care au urcat în ring în a doua zi a campionatului național de box nu a ieșit învingător. La categoria 60 kg brăileanul Dumitrel Gherguș a pierdut la puncte, decizie 4-1, meciul cu Nicolae Panait de la CSM Târgoviște. Tot la puncte, dar cu o decizie de 3-2, a pierdut și Alexandru Tănase, la categoria 66 de kg, meciul cu Octavian Coșuleanu de la GYM Sport Iași. La categoria 80 kg brăileanul Mihai Turcu a pierdut prin abandon în prima repriză în fața lui Albert Potoceanu de la CSM Bacău.

Joi, de la ora 17.00, sunt programate meciurile din cadrul sferturilor de finală la 9 categorii de greutate. În meciul 25 al galei va urca în ring brăileanul Valentin Avram, la categoria 70 kg. Acesta va boxa pentru accederea în semifinale și implicit asigurarea unei medalii cu Daniel Hermeziu de la CSM Bacău. La categoria 80 kg, un alt brăilean va încerca să-și apropie o medalie. Dan George va boxa cu Alin Cureleac de la Dinamo București.

Vineri după amiază, de la ora 17.00, sunt programate meciurile din semifinale. Sunt cunoscuți deja semifinaliștii la categoriile 48 kg, 50 kg, 52 kg și 75 kg.

Articolul precedentBrăilean urmărit general depistat la P.T.F. Nădlac II
Articolul următorEtapă de Cupa MACEC la Brăila